Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  چهره های مشهور دنیا اغلب تنها عضو افتخار آفرین خانواده ی خود بوده اند. اما خانواده هایی هم بوده اند که بیشتر از یک فرزند مشهور داشته اند. بعضی از این خواهر و برادرها در موفقیت یکدیگر شریک بوده اند و بعضی از آن ها هر یک به شیوه ی خود تأثیرگذار بوده اند. در ادامه با تعدادی از خواهر و برادرهای معروف و تأثیرگذار تاریخ آشنا خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادران رایت

ویلبر و اورویل فرزندان وسطی خانواده ای هفت فرزنده بودند. آن ها از همان کودکی بهترین دوستان یکدیگر بودند. این دو برادر گرچه هرگز به کالج نرفتند، اما به طلایه داران عصر هوانوردی مدرن تبدیل شدند. برادران رایت اولین هواپیمای موتوردار و قابل کنترل تاریخ را در سال ۱۹۰۳ اختراع کردند و توانستند آن را پرواز دهند. دو سال بعد، آن ها اولین هواپیمای کاربردی را ساختند و با آن پرواز کردند. این دو برادر در تمام طول زندگی خود رابطه ی صمیمی خود را حفظ کردند.

کندی ها

ژوزف پی. کندی سینیور و رز کندی نُه فرزند داشتند که بیشتر آن ها هر یک به نوعی تاریخ ساز شدند:

ژوزف پی. کندی جونیور: بزرگ ترین فرزند خانواده؛ یک ستوان نیروی دریایی ارتش که در جریان جنگ جهانی دوم کشته شد.
جان اف. کندی: سی و پنجمین رئیس جمهور آمریکا که در سال ۱۹۶۳ ترور شد.
رابرت اف. کندی: سناتور و کاندیدای ریاست جمهوری حزب دموکرات آمریکا که احتمالاً به دلیل حمایت هایش از برابری نژادی به مانند برادر بزرگترش، جان، ترور شد.

یونیس کندی شرایور: مؤسس نهاد بین المللی المپیک ویژه (Special Olympics)

جین کندی اسمیت: سفیر سابق آمریکا در ایرلند و پایه گذار نهاد بین المللی هنرهای بسیار ویژه (Very Special Arts)، یک نهاد غیرانتفاعی که به افراد معلول در شرکت در فعالیت های هنری کمک می کند.
ادوارد مور کندی: به مدت پنجاه سال سناتور امریکا بود و سیصد مورد از لایحه های او به صورت قانون تصویب شد.

بیشتر بخوانید:حقایق عجیب و باورنکردنی درباره دوقلو‌های همسان که نمی‌دانستید!

خواهران برونته

به جز شارلوت (متولد ۱۸۱۶)، امیلی (متولد ۱۸۱۸) و آن (متولد ۱۸۲۹)، بقیه ی فرزندان خانواده ی برونته در کودکی از دنیا رفتند. این سه دختر اغلب با یکدیگر تنها می ماندند و برای سرگرم کردن خودشان قصه می نوشتند. خواهران برونته در دوران بزرگسالی هر یک تبدیل به یک رمان نویس شدند: شارلوت رمان «جین ایر»، امیلی رمان «بلندی های بادگیر» و آن رمان های «اگنس گری» و «مستأجر عمارت وایلدفل» را نوشت. گرچه آن شاید شهرت دو خواهر دیگرش را نداشته باشد، اما رمان او یعنی «مستأجر عمارت وایلدفل» به پرفروش ترین کتاب سال ۱۸۴۸ تبدیل شد و در مقایسه با رمان امیلی یعنی «بلندی های بادگیر» که در سال ۱۸۴۸ منتشر شد، نسخه های بیشتری از آن به فروش رسید.

خواهران ویلیام

ونوس (متولد ۱۹۸۰) و سرنا (متولد ۱۹۸۱) ویلیامز در کالیفرنیا به دنیا آمدند. آن ها سه خواهر بزرگ تر از خود دارند و کوچک ترین فرزندان خانواده ی ویلیامز هستند. آن دو هنوز خردسال بودند که پدرشان، ریچارد، آموزش تنیس به آن ها را شروع کرد (خود او هم تنیس را به صورت خودآموز یاد گرفته بود). استعداد و تلاش های فراوان این دو خواهر به همراه پیگیری های پدرشان بالاخره نتیجه داد و ونوس و سرنا به تنیسورهایی رکورد شکن و موفق تبدیل شدند. یکی دیگر از دلایل معروفیت این دو خواهر، حضور در مسابقاتی است که آن ها را به عنوان رقیب در برابر یکدیگر قرار داده. این رقابت ها نه تنها باعث رشد آن ها در ورزش حرفه ای شان شده بلکه رابطه ی سرشار از علاقه ی آن ها را مستحکم تر هم کرده است.

برادران گریم

ویلهلم کارل گریم (متولد ۱۷۸۶) و برادر کوچک ترش، جیکوب لودویگ کارل گریم (متولد ۱۷۸۵)، گرچه فعالیت های دیگری هم داشتند اما عمده ی شهرت آن ها به دلیل جمع آوری افسانه های قدیمی در کتابی به نام «قصه ها و افسانه های برادران گریم» است که «سفید برفی» و «سیندرلا» از جمله ی داستان های آن هستند. بدون این دو برادر شاید این داستان های معروف باز هم وجود داشتند، اما بدون شک، دانش فرهنگ عامیانه، که منبع الهام کتاب آن ها بوده، قطعاً چیزهایی کم داشت.

برادران کلی

اسکات و مارک کلی، دوقلوهای همسان آمریکایی، از فضانوردان آژانس فضایی ناسا هستند که با شرکت در تحقیقات سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ این آژانس، دانشمندان را به نتایج قابل توجهی رساندند. اسکات یک سال را در فضا گذارند و در این مدت مارک در زمین ماند. موضوع این پژوهش ها بررسی تغییرات بدنی اسکات بعد از یک سال حضورش در فضا بود. دانشمندان بعد از بازگشت اسکات به زمین متوجه تغییراتی جزئی در بیان ژن او شدند. این یافته به خودی خود قدمی بزرگ در پی بردن به نحوه ی تأثیرگذاری سفرهای فضایی بر بدن انسان محسوب می شود.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

با خواهر و برادرهای معروف و تاریخ ساز دنیا آشنا شوید؛ از برادران جکسون تا خواهران ویلیامز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها عجیب ترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس تا زمان انتخاب هیئت رئیسه جدید، هیئت رئیسه سِنی متشکل از مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان منتخب، جلسات را اداره خواهد کرد و این هیئت رئیسه مسئولیت مراسم تحلیف را برعهده دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، روز جمعه 21 اردیبهشت 1403، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 22 حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف 45 منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف 245 نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در 11 اسفند 1402 مشخص شده و قرار است این افراد به مدت 4 سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده 10 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد 1330 از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد 1330 از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده 10 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد 1368 از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد 1368 از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد 1368 از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

1330

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

1330

زاهدان

وحید احمدی

1331

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

1331

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

1331

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

1332

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

1333

زاهدان

کامران غضنفری

1335

تهران

مصطفی مطورزاده

1335

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

1335

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

1335

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

1336

رشت و خمام

علی امامی‌راد

1336

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

1336

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

1336

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

1337

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

1338

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

1338

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

1338

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

1339

بوشهر، گناوه و دیلم

 

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

1368

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

1368

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

1368

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

1367

تهران

محسن فتحی

1366

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

1365

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

1365

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

1364

پیرانشهر

علی خضریان

1363

تهران

محمد سرگزی

1363

زابل

مهدی فلاح

1363

رشت و خمام

فاطمه جراره

1363

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

1362

اهواز

محمد خوش سیما

1362

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

1362

مبارکه

ابراهیم رضایی

1361

دشتستان

مصطفی پوردهقان

1361

اردکان

بهشید برخوردار

1360

زرتشتیان

ولی داداشی

1360

آستارا

 

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در 21 اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف 45 نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • پرونده مرگ مدیر شهرداری پیچیده شد؛ 3 کارمند در بازداشتند
  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • سرنوشت‌سازترین لحظه فصل رئال از دید آنچلوتی
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست خطاب به نتانیاهو: تاریخ تو را نمی‌بخشد
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران