Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-07@10:21:45 GMT

قتل همزمان ۲ خواهر به ‌دست برادران

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۶۴۰۴۵

قتل همزمان ۲ خواهر به ‌دست برادران

به گزارش امتداد،  مردی که خواهرش را دو سال قبل به قتل رسانده بود، سرانجام دستگیر شد. این در حالی است که متهمی دیگر که در همان زمان مرتکب جرمی مشابه شده بود، اکنون در زندان به سر می‌برد و به‌زودی پای میز محاکمه می‌رود.  سرهنگ رضا زینلی، فرمانده انتظامی شهرستان سراوان، درباره دستگیری قاتل فراری گفت: دی سال ٩٤ در پی دریافت خبری مبنی بر قتل مسلحانه دختری ۱۵ساله در یکی از روستاهای شهرستان بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: کارآگاهان پس از بررسی صحنه دریافتند این دختر جوان به‌وسیله برادرش به قتل رسیده و قاتل پس از ارتکاب جرم از محل فراری شده است.  این مقام انتظامی بیان کرد: مأموران با پایش‌های اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی مخفیگاه قاتل را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی وی را در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند و به فرار دوساله وی پایان دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان سراوان در پایان با اشاره به علت و انگیزه قتل به علت اختلافات خانوادگی خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

متهم دیگری که اکنون در زندان به سر می‌برد، جواد نام دارد. او نیز خواهرش را به قتل رسانده و اعلام کرده به دلیل فساد اخلاقی مقتول دست به این جنایت زده است.

کارآگاهان جنایی استان خراسان‌رضوی وقتی در جریان مرگ دختری جوان در خانه‌اش قرار گرفتند، وارد عمل شدند. همسایه‌های این دختر با پلیس تماس گرفته و گفته بودند او فوت شده و اکنون اقوامش در خانه هستند و قصد دارند جسد را دفن کنند. مأموران وقتی به خانه موردنظر رسیدند، حدود ٢٠ زن را دیدند که برای شرکت در مراسم تدفین در آنجا حاضر شده بودند، اما رؤیت جنازه به کشف کبودی‌هایی دور گلوی دختر ٢١ساله منجر شد و به همین سبب جسد برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی فرستاده شد. متخصصان بعد از آزمایش‌های لازم اعلام کردند این دختر بر اثر خفگی جان باخته و درواقع به قتل رسیده است. به‌این‌ترتیب بازجویی از اعضای خانواده مقتول آغاز و مشخص شد قاتل برادر ٢٩ساله مقتول است.

جواد که فراری شده بود در جریان تحقیقات تخصصی پلیس دستگیر شد و در اعترافاتش گفت: «خواهرم دچار فساد اخلاقی شده و آبروی همه ما را برده بود. او حدود دو ماه قبل از خانه فرار کرد. از این اتفاق بسیار ناراحت و شرمنده بودم تا اینکه روز حادثه باخبر شدم خواهرم به منزل پدرم برگشته است. درحالی‌که بسیار عصبانی بودم به آنجا رفتم و فهمیدم خواهرم در اتاق است. صدای او را شنیدم که می‌گفت «حالم خوب نیست به من کمک کنید». اصلا نتوانستم خودم را کنترل کنم سراغش رفتم و شال او را دور گردنش پیچیدم سپس آن‌قدر فشار دادم تا او فوت شد. بعد از این اتفاق جسد را به حمام بردم. در همین هنگام مادرم که برای خرید از خانه بیرون رفته بود، برگشت وقتی جسد را دید شروع به جیغ‌کشیدن کرد من هم از خانه فرار کردم». مادر جواد نیز در بازجویی‌ها گفت:« من اصلا در جریان نقشه پسرم برای کشتن خواهرش نبودم. وقتی جسد را دیدم به‌شدت شوکه شدم بعد از آن به این نتیجه رسیدم که بهترین راه این است که جنازه را بدون سروصدا دفن کنیم تا بیشتر از این آبروریزی نشود». اولیای دم مقتول در نهایت اعلام رضایت کردند و کیفرخواست علیه متهم به خاطر جنبه عمومی جرم صادر شد. او به‌زودی پای میز محاکمه می‌رود.

منبع: روزنامه شرق

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • قاتل ۱۰۰ هزار دلاری دستگیر شد
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش | حمله قاتل با اسید به پلیس
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش